Skip to content
Engelse Startpagina   Duitse Startpagina   Nederlandse  Startpagina     Trip Advisor

Welkom op Hendrifton Farm

Onze vakantieaccommodatie beschikt over self-catering cottages en standplaatsen voor toercaravans. Onze accommodatie ligt in een agrarische omgeving omzoomd door prachtige natuur, en centraal voor uitstapjes naar Cornish attracties. Uw gastheer heet u van harte welkom, en is altijd beschikbaar om u met raad en daad te verzekeren van een prima vakantie.

Parkeergelegenheid is privé en veilig, en onze accommodatie is gelijkvloers. Ons 1,5 ha groot terrein ligt tussen weidevelden met wandelroutes, dichtbij de moors (wild heideland) en de kust.

Directe omgeving

Bij uw voordeur beginnen prachtige wandelingen naar bijv. Siblyback Lake (waar u vogels kan kijken, kan vissen - met kustvliegen - en zeilen), de Golitha Falls, de Hurlers steencirkel, en de Cheesewring rotsformatie. Er zijn excellente pubs in de omgeving en er is een bekroonde farm shop nabij St Cleer.

De prachtige zuidkust, met het plaatsje Looe dat een veilig zandstrand heeft, ligt op ongeveeer 12 mijl (20 km) afstand, net als het Coastal Path met het aantrekkelijk plaatsje Fowey aan de rivier Fowey, Polperro en de adembenemend mooie Whitsand Bay.

Verder van huis

Met de auto bent u in 40 minuten bij het beroemde Eden Project, de wereld beroemde Lost Gardens of Heligan, Landgoederen - bijv. Lanhydrock - van de National Trust, het middelweeuwse Cotehele, Trelissick Gardens and Trerice. De afstand naar de noordkust, met plaatsen zoals Tintagel, Port Isaac en Padstow, is even ver.

Korte vakanties

Weekends en mid-week vakanties in onze self-catering cottages zijn ook mogelijk.

Huisdier vriendelijk

Honden zijn welkom, we hebben voor hen zelfs een speciaal veld!